Blagdansko darivanje: Osvoji putni kofer i set bočica za putovanje

Putni kofer
piše Putni Kofer

Iako je ova 2020. godina već u prvim mjesecima u potpunosti promijenila našu svakodnevicu i prisilno nas zatvorila u svoje domove, ipak je donijela i puno lijepih stvari i uspomena. Otkrivali smo skrivene dragulje u našoj okolini, upoznavali otoke i unutrašnjost, družili se na platformama Putnog Kofera i prije 3 tjedna lansirali portal kojeg ste nagradili s odličnim brojkama – 100 tisuća pregleda stranice u samo 14 dana!

Putni Kofer je neizmjerno zahvalan na svemu i sretan zbog naših zajedničkih putovanja i onih koji tek dolaze! Uskoro ćemo ponovno istraživati i slobodno putovati svijetom. Zar ne bi bilo super imati novi putni kofer i set bočica za putovanje kako bismo spremniji dočekali bolja vremena koja su pred nama?

  U DRUŠTVU PRIRODE: Turistički video iz Crne Gore osvojio cijeli svijet

KAKO OSVOJITI DAROVE?

1. Klikni još jednom na www.putnikofer.hr i baci oko na sadržaj stranice.

2. Reci Putnom Koferu kojeg sadržaja fali, odnosno koju temu Putni Kofer još nije obradio, a misliš da bi trebao. (komentar i prijedlog možeš ostaviti na Facebook objavi)

3. Nadam se da već od prije pratiš Putni Kofer na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Dva odgovora bit će nagrađena, a nagradni natječaj traje do četvrtka 31.12.2020.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

-Facebook ne sponzorira, administrira ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Ulaskom u natječaj potvrđujete da ste suglasni s ustupanjem svojih podataka portalu Putni Kofer, a ne Facebooku.

-Za sudjelovanje u darivanju potrebno je u razdoblju od 24.12.2020. do 31.12.2020. do 23:59 sati napraviti sljedeće – Ispod objave na društvenoj mreži Facebook napisati temu / naslov za koju smatraš da je Putni Kofer do sada nije obradio, a misliš da bi trebao.

  Dvije hrvatske destinacije uvrštene na listu najljepših televizijskih lokacija

-Cilj darivanja je što kreativniji i orginalniji komentar.

-Imena dobitnika nagradnog natječaja će biti objavljena najkasnije 24 sata nakon završetka natječaja na Facebook stranici.

-Dobitnik je suglasan da se njegovo ime objavi.

-Sudionici se objavljivanjem komentara ispod posta o nagradnom darivanju uključuju u Nagradno darivanje te prihvaćaju pravila i obveze iz ovih pravila.

  Kad priroda inspirira: Norveška ima najmodernije putovnice na svijetu

-Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

-Organizator pridržava pravo promjene ovih pravila ukoliko se ukaže potreba. 

-Blagdansko darivanje / nagradni natječaj se održava u razdoblju od 24.12.2020. do 31.12.2020. do 23:59 sati i vrijedi za sve punoljetne građane Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine.

PODIJELI:

Booking.com