Ovo je jedina zračna luka u Europi s 5 zvjezdica: Čak i u krizi povećali kvalitetu svojih usluga

zračna luka München
piše Putni Kofer

Zračne luke oduvijek su bila mjesta koja su zračila nekom posebnom atmosferom. Volimo ih jer nas podsjećaju kako je život zapravo jednostavan: u roku od samo nekoliko sati možemo doći na bilo koje odredište u svijetu. Mjesto je to ispunjeno različitim osjećajima i koje nas podsjeća da smo svi jedno – čekajući svoj let nije bitno tko si, otkud dolaziš, kojeg si spola ili boje kože.

Od obitelji, parova ili prijatelja koji se s radošću ponovno okupljaju do pojedinaca koji se od tuge odvajaju od voljenih. Mnogi bi se složili da se radi o izvrsnom mjestu za promatranje čovječanstva u pokretu, no je li izgled samih aerodroma prepušten slučaju? U njihov dizajn i izgradnju ulaže se milijarde eura, a prema londonskom institutu Skytrax, zračna luka München je jedna od najboljih u svijetu.

ZRAČNA LUKA MÜNCHEN -POVEĆANJE KVALITETE I TIJEKOM KRIZE

Zračna luka München 2015. godine prvi je put dobila status 5 zvjezdica nakon opsešnog istraživanja i recenzije londonskog instituta Skytrax. Druga po veličini njemačka zračna luka ujedno je i prva europska kojoj je dodijeljena oznaka kvalitete ‘pečat izvrsnosti’. U 2020. godini revizori iz Londona bavarsko su zrakoplovstvo ponovno podvrgnuli detaljnoj ocjeni, a luka u Münchenu, osim što je zadržala visoku kvalitetu usluge i gostoljubivosti, uspješno se je prilagodila na situaciju s epidemiološkom krizom te povećala kvalitetu svoje usluge. Prema tome, zajedno s Dohom, Hong Kongom, Seulom, Šangajem, Singapurom i Tokiom, zračna luka München svrstava se u sami svjetski vrh te je jedina u Europi ocjenjena s 5 zvjezdica.

PODIJELI:
Booking.com