Impressum

Dobrodošli na Putni Kofer, najposjećeniji nezavisni digitalni medij o putovanjima u Hrvatskoj. Svakodnevno donosimo neobične putne priče, istražujemo vlastitu kulturu i živote ljudi u različitim krajevima svijeta. Maštamo o hrani i svjetskim destinacijama, brinemo o ekologiji, a prepoznali ste to putem naših društvenih mreža i nagradili nas rekordnim brojkama koje je ijedan hrvatski portal o putovanjima dosad ostvario. 


Putni Kofer je postao broj 1 medijski kanal o putovanjima na čak tri društvene mreže u Hrvatskoj – Instagram, Tik Tok i Viber – s više od 275.000 pratitelja, a svaki mjesec naše objave na portalu i društvenim mrežama čita i vidi više od 3 milijuna korisnika. 


Od prvog dana trudimo se pružiti što kvalitetniji sadržaj uz pregršt zanimljivosti i prijateljski oblik komunikacije, što se pokazao kao pravi put.


Hvala od srca što nas pratite! A za sva pitanja, sugestije, suradnje ili samo poziv na kavu – tipkajte nam na mail.Redakcija

kontakt@putnikofer.hrGlavna urednica i direktorica komunikacija

Lana Mindoljević

lana@putnikofer.hrProdaja i marketing

Martina Tomić

marketing@putnikofer.hrNovinari i vanjski suradniciMartina Hrupić, Darko Hozjak, Kristina Kozić, Lucija Ćustić Luce, Krešimir Čižmek, Siniša Josip Starčević, Leo JaguštOsnivač i kreativni direktor

Antonio Ivičević

antonio@putnikofer.hr
PUTNI KOFER, obrt za usluge, vl. Antonio Ivičević


Sjedište obrta: Zagreb


Matični broj obrta: 98233076


Poslovni račun: IBAN HR3424840081135192968, Raiffeisenbank Austria d.d. 


Fotografije: Unsplash, Pexels, Pixabay, Shutterstock, Putni Kofer