Zanimljivosti

  • PREKRASNA PRIČA

    U ovom kafiću bake i djedovi svaki dan peku kolače po starim receptima i tako se bore protiv usamljenosti. Turisti ih obožavaju!

    Nastavi čitati
  • Okusi s potpisom tradicije

    Tri slijeda domaće hrane za samo 20 eura: restorani diljem Bjelovarsko-bilogorske županije do kraja mjeseca nude vrlo atraktivne ponude

    Nastavi čitati
  • Neočekivani pobjednik

    Novo istraživanje otkriva koji europski grad nudi najbolju domaću kuhinju. Nije u Italiji, Francuskoj ni Španjolskoj, već puno bliže nego što mislite

    Nastavi čitati
  • Kraljica zimnice i zdravlja

    Ovo je jedna od najzdravijih namirnica na svijetu: od nje se mogu raditi namazi, juhe i rižoto, a nekad su je smatrali i afrodizijakom

    Nastavi čitati
  • Zdravlje u svakoj bobici

    Znate li koja je najzdravija biljka na svijetu? Pomaže u borbi protiv raka, virusa i bakterija, a možete je imati i u svom dvorištu

    Nastavi čitati
  • 'Skrivena' Andaluzija

    Najskuplji pršut na svijetu, čija cijena doseže i 5000 eura za kilogram, proizvodi se u nerazvikanoj regiji koja i danas živi u ritmu prirode

    Nastavi čitati
  • Savršenog je okusa!

    Na tržište dolazi prvi hrvatski krem liker od kave! Badel i Franck udružili snage i stvorili piće koje će vas osvojiti na prvi gutljaj

    Nastavi čitati
  • Tajming znači sve!

    Zašto Talijani nikad ne piju cappuccino nakon 11 sati? Iza naizgled bezazlene navike skriva se zanimljiva životna filozofija

    Nastavi čitati
  • ZA SVAKU POHVALU

    Ručak od tri slijeda za samo 1 euro? U ovom europskom gradu sve je više restorana koji hrane beskućnike i siromašne obitelji

    Nastavi čitati
  • Zlato na tanjuru

    U Španjolskoj se proizvodi najskuplji kruh na svijetu: vlasnik ove pekare u tijesto stavlja zlato i štrucu prodaje po cijeni luksuznog sata

    Nastavi čitati
  • SIMBOL ODRŽIVOSTI

    Znate li što znači izraz "peta četvrtina"? Tanjur siromaha danas je postao dio visoke gastronomije

    Nastavi čitati
  • SIR S MUHAMA

    Na Sardiniji se proizvodi najkontroverzniji sir na svijetu: zabranjen je zakonom, ali ga lokalci i dalje prodaju

    Nastavi čitati