Alaska airlines putnicima nudi besplatne karte za skijanje

Skijanje omiljeni zimski sport
piše Putni Kofer

Kada je Covid-19 početkom ožujka zatvorio europsku skijašku sezonu, svi su se nadali da će to moći nadoknaditi ove zime, kada se sve vrati u normalnu. Kako se sezona 2020.-21. približava, a putovanja diljem svijeta i dalje su ograničena, mnogi se pitaju što će biti s omiljenim zimskim sportom. Nadolazeća zima bit će vrlo posebna, a kako danas stvari stoje, skijališta i turističke agencije se pripremaju za novu sezonu.

Brojne turističke agencije već sada se prilagođavaju i nude popuste, neke čak i povrat novca u slučaju otkazivanja putovanja zbog mogućeg širenja epidemije, a zrakoplovne kompanije, u dogovoru sa skijalištima, nude i besplatne skijaške karte.

LETI S ALASKOM, SKIJAJ BESPLATNO

Svi oni koji ove godine planiraju na zimski odmor možda će biti zainteresirani za besplatno skijanje na jednom od partnerskih odmarališta zrakoplovne tvrtke Alaska Airlines. Naime, pod sloganom ‘Fly Alaska, ski free’, popularna američka avio kompanija je objavila kako svi njihovi putnici, uz predočenu kartu ili boarding pass, na bilo kojem od osam zimskih odmarališta diljem SAD-a i Kanade mogu uživati u besplatnom skijanju tijekom cijele skijaške sezone 2020.-2021.

Viška pogača: nekad sirotinjsko jelo datira iz vremena starih Grka, a danas je cijenjena delicija

Neka odmarališta nude besplatno skijanje na dan dolaska, druga na dan odlaska, a moguće je dogovoriti i besplatne skijaške školice. Na web stranicama Alaske Airlines pročitajte više o njihovim ponudama i mogućnostima putovanja.

SIGURNOSNI UVJETI I PREPORUKE ZA SKIJAŠE

Na mnogim mjestima skijaši i snowboarderi će pronaći zahtjeve s kojima se suočavaju i u svom svakodnevnom životu: potreba za maskama na licu, podsjetnici na socijalno distanciranje, beskontaktne mogućnosti plaćanja i ograničenja broja posjetitelja u odmaralištima, restoranima i drugim otvorenim površinama.

S obzirom na to da se pravila i preporuke razlikuju od odmarališta do odmarališta, posebno je važno prije nego što napravite planove provjeriti pravila o otkazivanju i preduvjetima za rezervaciju.

Nezaboravno putovanje na Zanzibar: Sudar svjetova, iskreni osmijesi i Hakuna Matata

PODIJELI: