Jednodnevna akcija Ryanaira! Samo danas do ponoći možete kupiti avionske karte iz hrvatskih gradova po cijeni već od 13 eura

Foto: Pixabay
piše Putni Kofer

Osjeti slobodu, leti povoljnije. Tim je riječima irski niskotarifni prijevoznik Ryanair najavio akciju koja je počela noćas i traje samo danas do ponoći. Tijekom 24 sata, 14. rujna, snižene su cijene gotovo svih njihovih letova, pa tako i onih iz hrvatskih gradova. Potrebno je, dakako, pažljivo pregledati datume i termine, ali povratni let do nekog europskog odredišta može se naći za manje od 30 eura. Dakako, riječ je o osnovnoj karti bez dodatne prtljage i odabira sjedala.

Jedan od najljepših vidikovaca u Hrvatskoj, s kojeg pogled puca na čarobni kanjon, otočić i slapove, nerazvikana je tajna Nacionalnog parka "Krka"

NAJNIŽA CIJENA OD 13 EURA ODNOSI SE NA LET ZA KARLSRUHE

Na akciji su letovi za sve destinacije do kojih inače prijevoznik vozi iz pet hrvatskih gradova, Zagreba, Osijeka, Zadra, Rijeke i Pule. Reklamirana najniža cijena od 13 eura odnosi se na let iz Zagreba za Karlsruhe/Baden Baden. Jedini termin koji smo pronašli po toj cijeni je polazak u petak 13. listopada, dok je cijena karte za povratak u nedjelju 15. listopada 17 eura. Ako želite na jesensko putovanje na grčki otok Krf, i tu je moguće naći nekoliko povoljnih prilika u listopadu, nakon čega ta sezonska linija prestaje prometovati.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ryanair_European_Airline (@ryanair)

KRAJEM LISTOPADA PRESTAJU PROMETOVATI BROJNE LINIJE IZ ZAGREBA

Samo do kraja listopada možete letjeti za još nekoliko odredišta. Od studenog se ukidaju dosad redovne linije za Podgoricu u Crnoj Gori, Sofiju u Bugarskoj i Manchester u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od ovogodišnjih ljetnih odredišta Ryanair neće nastaviti prometovati tijekom zimskog reda letenja na linijama za Krf, Kos i Solun u Grčkoj, Sofiju u Bugarskoj, Brindisi u Italiji, Podgoricu u Crnoj Gori, Bratislavu u Slovačkoj, Malmö u Švedskoj i Manchesteru u Ujedinjenom Kraljevstvu. Zato je ova akcija idealna prilika za neko jesensko putovanje dok su temperature još ugodne, a cijene na odredištima niže nego ljeti.

Možemo li pojesti previše lubenice? Kraljica ljeta jako je zdrava, ali neki bi ljudi ipak trebali pripaziti

SNIŽENE SU I CIJENE KARATA IZ OSIJEKA, ZADRA, PULE I RIJEKE

Snižene su cijene karata i iz drugih hrvatskih gradova. Najjeftiniji let iz Zadra je za Milano, koji stoji 15,90 eura, iz Osijeka za London možete za 20,58 eura, a najpovoljniji let iz Pule u ponudi je onaj za Bruxelles koji stoji 22,76 eura. Iz Rijeke Ryanair vozi za Bruxelles i London. Karte za novu Ryanairovu destinaciju iz Zagreba koja je izazvala veliki interes, onu za kanarski otok Lanzarote, nisu se ovom prilikom našla na sniženju. Popis gradova možete vidjeti na stranicama Ryanaira, gdje možete i kombinirati datume i pretraživati cijene kako biste našli najpovoljniju opciju.

PODIJELI ČLANAK