Kupili ste povoljnu aviokartu za Ryanair? Pronašli smo nekoliko torbi koje možete unijeti u avion, najjeftinija košta samo 35 kuna

Foto: Pixabay
piše Putni Kofer

Zahvaljujući pojavi niskotarifnih aviokompanija postalo je lakše nego ikada otputovati daleko za vrlo malo novca. Vodeći avioprijevoznik ove kategorije je Ryanair, koji leti iz gotovo svih hrvatskih zračnih luka. Zagreb, primjerice, povezuje s više od 20 europskih gradova, od juga do sjevera kontinenta. No, kao i sve povoljne kompanije, i Ryanair ima stroga pravila vezana uz prtljagu koju je dozvoljeno unijeti u zrakoplov uz najjeftiniju kartu. Prevelika torba ili više komada prtljage dodatno se naplaćuju. Ako ste odlučili putovati bez dodatne prtljage i izbjeći nadoplatu, trebat će vam ruksaci ili torbe za Ryanair odgovarajućih dimenzija, a to je 25 x 40 x 20 cm. Provjerili smo ponudu u hrvatskim trgovinama i web shopovima te donosimo pregled nekoliko torbi s kojima vas neće zaustaviti na ulasku u avion i naplatiti dodatnu naknadu.

Za uzbudljiv jednodnevni city break ne morate daleko, do ovih prekrasnih gradova nećete voziti više od dva sata

QUECHUA RUKSAK ZA PJEŠAČENJE (Dechatlon, cijena: 239 kn / 31,72 €)

Praktičan ruksak za pješačenje s više pretinaca i zapremininom od 20 litara točno odgovara dimenzijama koje Ryanair dozvoljava na svojim letovima. Prostran je i idealan za kratka putovanja.

PRO TOUCH FORCE (Intersport, cijena: 119,95 kn / 15,92 €)

Sportska torba koja se nosi preko ramena praktična je i u nju će stati sve najosnovnije stvari za kraće putovanje ili vikend izlet. Dimenzije su čak nešto manje od onih koje su dozvoljene na Ryanair letovima.

NIKE BRSLA XS DUFF (Hervis, cijena: 199,99 kn / 26,54 €)

Manja i kompaktna sportska torba ima više džepova za lakše slaganje i organizaciju stvari. Ova unisex torba s odvojivim pojasom preko ramena dostupna je u samo jednoj boji.

Idealne lokacije u Hrvatskoj za jesenske vikend izlete: otkrijte prirodne ljepote, dvorce i tvrđave, šarmantne gradove i zelena izletišta

TORBA KIPOKET (Dechatlon, cijena: 34,99 kn / 4,64 €)

Ova sportska torba ima jedan glavni i dva bočna džepa i točno odgovara propisanim dimenzijama za Ryanair. Jednostavna, povoljna i praktična, nosi se preko ramena i dolazi u više boja.

PODIJELI ČLANAK