Šuma nade: Na Novom Zelandu razočaranja možete pretvoriti u nadu

Šuma nade u Novom Zelandu
piše Putni Kofer

U pokušaju da se barem malo ublaže sva razočaranja i teški trenuci koje je donijela godina koju smo proveli zatvoreni u svojim domovima i dočeka 2021. s ‘dozom pozitivnosti’, Novi Zeland je pokrenuo kampanju nazvanu ‘Šuma nade’. Inicijativa poziva ljude iz cijelog svijeta da podijele svoja razočaranja i pretvore ih u nadu donirajući za drvo u Šumi nade, čije putovanje potom mogu nastaviti slijediti.

ŠUMA NADE: ZASADI DRVO I PRETVORI RAZOČARENJE U NADU

Bila je ovo teška godina. U 2020. godini otkazani su svi godišnji odmori, odgođena su vjenčanja i propuštene brojne proslave. Zbog toga se turistička zajednica Novog Zelanda udružuje s projektom ‘Trees That Count’ kako bi posadili šumu, tako da svi ljudi širom svijeta svoja razočarenja pretvore u nešto lijepo.

Nagradite se, poklonite drvo prijatelju koji je imao tešku godinu ili samo zasadite drvo za zeleniji i ljepši okoliš. ‘Trees That Count’ je novozelandska organizacija koja povezuje donatore i ljude koji će zasaditi drveća za vas.  

Ovdje su svaka ulica i kamen spomenik, a svaki korak ulazak u povijest: upoznajte Trogir

INICIJATIVA KOJA ĆE TRAJNO PROMIJENITI NOVI ZELAND

Postati dijelom ovog pokreta znači priključiti se inicijativi ‘Šuma nade’ koja će trajno promijeniti Novi Zeland i pogodovati svjetskoj klimi. Sadnja stabala jedna je od akcija koju možemo poduzeti u borbi protiv klimatskih promjena i poboljšanju našeg okoliša.

Svi oni koji žele podijeliti svoja razočarenja mogu se prijaviti na stranicama Turističke zajednice Novog Zelanda. Putem maila bit ćete obaviješteni kada vaše drvo bude zasađeno, a na stranicama možete pratiti i razvoj svojih stabala.

Zagrebite ispod površine i otkrijte mistični svijet podzemlja: ovo su najljepše špilje u Hrvatskoj

PODIJELI: