Danas u Šibeniku okupljamo vodeće stručnjake iz turističkog sektora i razgovaramo o ključnim izazovima! Kakva nas sezona očekuje?

Foto: Getty Images

Šibenik danas postaje epicentar turističkih rasprava jer se u njemu održava konferencija Beep Up Putni Kofer, jedno od najvažnijih i najinspirativnijih događanja godine za sve koji rade u turizmu i žive od njega. U impresivnom ambijentu Kuće umjetnosti Arsen okupljamo vodeće stručnjake iz turističkog sektora, poduzetnike, predstavnike malih i velikih tvrtki, ugostitelje te predstavnike javnog sektora, kako bi razgovarali o ključnim izazovima i prilikama u industriji.

Tijekom dana sudionici će imati priliku poslušati izlaganja istaknutih govornika te razmijeniti iskustva i ideje koje će oblikovati smjer hrvatskog turizma u nadolazećim godinama. Konferencija donosi i bogat popratni program – od vođenih obilazaka grada, besplatnog ulaska na šibenske tvrđave i u Centra Koralja na Zlarinu, sve do vinskih degustacija i atraktivnih izleta koji sudionicima omogućuju da dožive Šibenik i okolicu na poseban način.

OTKRIVAMO DETALJE EKSKLUZIVNOG ISTRAŽIVANJA O PROMJENI NAVIKA I TRENDOVA

“Vruće je”. “Gužva je”. “Cijene su previsoke, a kvaliteta usluge ne prati poskupljenja”. Sve smo ove zamjerke na hrvatsku turističku ponudu, posebice na obali u ljetnoj sezoni, čuli već puno puta. Ali kako na njih, zapravo, reagiraju sami gosti? Odustaju li od nekih destinacija, termina i navika, ili njihovi prigovori ipak ostaju samo na riječima? Kako bismo sve to provjerili, angažirali smo uglednu istraživačku kuću Hendal da napravi ekskluzivno istraživanje, čije ćemo rezultate predstaviti danas.

UZBUDLJIVI I ISKRENI RAZGOVORI O GORUĆIM PITANJIMA I TEMAMA HRVATSKOG TURIZMA

Što želi današnji gost, je li gotovo vrijeme kad su nam da ih privučemo i zadržimo bili dovoljni sunce i more? Nakon predstavljanja ekskluzivnog istraživanja, svoja će mišljenja i odgovore na goruća pitanja dati ljudi s terena, iz turističkog sektora, poduzetnici, male i veće tvrtke, ugostitelji, ali i predstavnici javnog sektora. Bez dobre hrane nema dobrog putovanja, pa ćemo se baviti i gastronomijom te na zanimljivim panelima saznati zašto su neki restorani prazni, a u drugima se traži mjesto više.

U SUBOTU IDEMO NA IZLETE, RAZGLEDAVAMO I ISTRAŽUJEMO ŠIBENIK I NJEGOVU OKOLICU

Kako bi sudionici na najbolji način doživjeli destinaciju, za njih smo sutra predvidjeli niz uzbudljivih izleta u samom Šibeniku i njegovoj prekrasnoj okolici. Danas učimo, raspravljamo, povezujemo se i družimo, a u subotu doživljavamo upravo ono što cjelogodišnji turizam podrazumijeva: kulturne ture, aktivni odmor, kušanje vina, šetnje i istraživanje. Popis svih izleta, koje će sudionici moći odabrati na licu mjesta prilikom registracije, pogledajte ovdje.

PROGRAM DANAŠNJE KONFERENCIJE I POPIS GOVORNIKA POGLEDAJTE U NASTAVKU:

Pročitajte još