Spremni za buvljak u Jaski? Očistite ormare i pronađite nova blaga za svoj dom

Foto: Unsplash
piše Putni Kofer

Posljednjih nekoliko godina buvljaci su doživjeli pravi boom! Mjesto je to gdje ljudi dolaze izlagati, prodavati i razmjenjivati nove ili rabljene stvari te odjeću. To može biti bilo što, od kućanskih predmeta do elektronike, namještaja, knjiga, igračaka, pa čak i antikviteta. Kako bismo vam olakšali traženje gdje otići na dobar buvljak (ili čak sudjelovati), rezervirajte u svojim kalendarima datum 15. travnja i usput istražite dragulj Zagrebačke županije – čarobnu Jasku!

Jedan od najljepših gradova Europe elegantni je i šarmantni centar povijesti, umjetnosti, najfinije hrane i vibrantnog društvenog života

BUVLJAK U JASKI!

Jaskanski buvljak održat će se u subotu, 15. travnja od 9 sati na Strossmayerovom trgu, a događaj je namijenjen svima koji žele pronaći nove vlasnike svojim rabljenim ili nekorištenim stvarima. Sudionici mogu izlagati i razmjenjivati nove ili rabljene predmete ili odjeću, stvari za bebe i djecu, dječje igračke, cipele, torbice, knjige i nakit.

Iz Turističke zajednice grada Jastrebarskog pozivaju sve da se prijave za izlaganje, pod motom „Ne biramo i ne etiketiramo!” Svi zainteresirani mogu se javiti putem e- maila info@tzgj.hr do 11. travnja uz par fotografija onoga što će izlagati, a broj mjesta je ograničen. Nakon uspješne prijave osigurat ćete svoje mjesto za izlaganje, a sama razmjena je vaš posao.

OSNOVNE NATUKNICE ZA IZLAGAČE:

  • kako biste sudjelovali, potrebno je prijaviti se putem e-maila: info@tzgj.hr (ime i prezime, popis predmeta i kontakt)
  • svaki sudionik ima osiguran besplatan štand
  • za izlaganje odjevnih predmeta poželjno je koristiti stalak
  • označite odjeću i cipele veličinama
  • svaki sudionik je odgovoran za vlastito sudjelovanje, kao i za predmete
  • sve potrebne informacije možete dobiti putem službenog e- maila: info@tzgj.hr

Kako kažu iz turističke zajednice, „otvoreni smo za razne oblike sudjelovanja, a rado ćemo poslušati i vaše prijedloge kako bismo obogatili ovo događanje. Sve generacije su dobrodošle, kao i vaši ljubimci. Veselimo se druženju!”

Ovaj je grad doslovno "sakrio" autobusnu liniju od turista jer ju zbog gužvi lokalci nisu mogli koristiti! Samo je nestala s Google karata…
PODIJELI ČLANAK