Uredi dvorište, smještajni objekt, vinariju ili kafić i osvoji izlet u Beč na izložbu Harryja Pottera

Foto: Unsplash
piše Putni Kofer

Budite dio čarobnog blagdanskog ugođaja u našem gradu, uredite svoje okućnice, ugostiteljske ili smještajne objekte i osvojite putovanje na interaktivnu izložbu o Harryju Potteru u Beču! – kažu iz Turističke zajednice Grada Jastrebarskog koja i ove godine poziva građane da urede svoje okućnice te ugostiteljske ili smještajne objekte i time doprinesu blagdanskom ugođaju u svakom kutku grada.

Jedan od najljepših gradova Europe elegantni je i šarmantni centar povijesti, umjetnosti, najfinije hrane i vibrantnog društvenog života

ČAROLIJA BLAGDANA U JASTREBARSKOM

Raspisan je natječaj za najoriginalnije blagdansko uređenje okućnice/ugostiteljskog ili smještajnog objekta na području Grada Jastrebarskog na koji se možete prijaviti do 21. prosinca, a pobjednike u obje kategorije očekuje nagradno putovanje za dvije osobe na interaktivnu izložbu o Harryju Potteru u Beču koje organizira pokrovitelj natječaja, turistička agencija Agritour iz Izimja.

View this post on Instagram

A post shared by Jastrebarsko Tourist Board (@jastrebarsko.tourist)

Službeni fotograf obići će prijavljene okućnice/ugostiteljske ili smještajne objekte te će prijavitelj dobiti pravo korištenja fotografija u vlastite promotivne svrhe. Prijavljena okućnica ili objekt moraju ostati uređeni do 6. siječnja 2023. godine. Najoriginalnije uređene okućnice/ugostiteljske ili smještajne objekte izabrat će Povjerenstvo koje će obići prijavljene objekte u razdoblju od 27. do 30. prosinca, ocijeniti ih te objaviti fotografije na Facebook stranici „Jastrebarsko Tourist Board“.

Ovaj je grad doslovno "sakrio" autobusnu liniju od turista jer ju zbog gužvi lokalci nisu mogli koristiti! Samo je nestala s Google karata…

Na temelju ocjena Povjerenstva i broja oznaka „sviđa mi se“ fotografija na navedenoj Facebook stranici, dodijelit će se nagrada pobjednicima u obje kategorije, a sama dodjela bit će u okviru manifestacije „Winter garden“ na jaskanskom Sajmištu.

Prijave na natječaj mogu se dostaviti putem e-mail adrese: info@tzgj.hr ili osobno u prostorije Turističke zajednice Grada Jastrebarskog, Vladka Mačeka 2 do 21. prosinca 2022. godine.

PODIJELI ČLANAK