Priče

  • Ljuto na zagorski način

    Mario podno Medvednice uzgaja na tisuće ljutih papričica, a glavna je zvijezda 'misteriozna' vrsta zagorskog imena

    Nastavi čitati
  • Janjetina u restoranu Konoba Kopačina

    LEGENDARNO MJESTO

    Najbolja janjetina na Braču jede se u selu s 200 stanovnika: obiteljska konoba oduševila nas je hranom, ambijentom i uslugom

    Nastavi čitati
  • Tradicionalni Štrudlafest

    U srcu Hrvatske ovog se vikenda priprema štrudla duga 3 kilometra: 'U nju idu čak dvije tone brašna, želimo oboriti svjetski rekord'

    Nastavi čitati
  • Zajednica hedonista

    Skupina prijatelja u Zagrebu pretvorila je dosadne utorke u nezaboravne večeri: „Na slijepo degustiramo viskije i zapisujemo dojmove“

    Nastavi čitati
  • Ulaz u Konobu Izvor

    IZNENAĐENJE U HERCEGOVINI

    U blizini hrvatske granice otkrili smo konobu na rijeci u kojoj vrhunski pripremaju žabe, riječnu ribu i rakove

    Nastavi čitati
  • Tik uz Infobip

    Posjetili smo novootvorenu pizzeriju u Zagrebu: tijesto im je top, a sama lokacija se pokazala kao pun pogodak

    Nastavi čitati
  • Izlet za sva osjetila

    U Hrvatskoj postoji Kuća čaja! Na jedinstvenom izletištu čeka vas muzej, čitaonica s 200 knjiga i kušaonice u kojima ćete izgubiti pojam o vremenu

    Nastavi čitati
  • Kad profit pojede atmosferu

    Festival koji je trebao pretvoriti Zagreb u mali Meksiko pravi je promašaj! Na Fiesta Latini svira house i vlada kaos, a cijene su kao na Manhattanu

    Nastavi čitati
  • Petak navečer na Ravnicama

    Probali smo jedan od najboljih roštilja u Zagrebu: zbog korektnih cijena i obilnih porcija već planiramo sljedeći posjet

    Nastavi čitati
  • U srcu parka prirode

    Ina i Bojan vode divno izletište s domaćom hranom koje vraća život u zaboravljeni dio Žumberka: "Sve što poslužujemo dolazi iz našeg vrta"

    Nastavi čitati
  • Hrskavi simbol Sardinije

    Probali smo najtanji kruh na svijetu od samo tri sastojaka! Izgleda poput papira i može trajati mjesecima

    Nastavi čitati
  • Restoran s kultnim statusom

    Bili smo u restoranu koji Šibenčani i dalje zovu Torcida: kilogram janjetine košta 60 eura, a stolovi su svejedno puni

    Nastavi čitati