zaštitnik grada Karlovca
NOVI KONCEPT ZABAVE
Bili smo na prvoj “ničijoj svadbi”: na njoj ne postoje mladenci i ne poklanjaju se kuverte, ali se fantastično jede, pije i pleše do jutra
Subota je, bliži se večer. Nismo bili na frizuri ni uređivanju brade, stavljali trajni lak niti platili profesionalno šminkanje. Odjenuli smo neku bolju košulju i malo ljepšu haljinu i potpuno opušteni krenuli na svadbu. Ničiju svadbu. Onu na kojoj ne postoje mladenci, ne mora se donijeti kuverta s pola plaće i sasvim je ok ako se za nju nisi uređivao cijeli dan. Ničija svadba novi je koncept subotnje zabave koju je proteklog vikenda predstavio Bistro Rougemarin u Zagrebu, a koji bi, po svemu što smo vidjeli, mogao postati pravi hit.
ČINJENICA JE: NA SVADBAMA SE VEĆINA LJUDI FANTASTIČNO ZABAVI
Činjenica je: neki svadbe vole, drugi preziru. Ali činjenica je, isto tako, da se na njima većina ljudi jako dobro zabavi. Ako izbacite iz jednadžbe ono što zapravo radi stres oko svadbi, a to su dnevni program, beskonačno uređivanje, neudobne cipele i rodbinu koja pita kad će svadba/dijete/drugo dijete, što ostane?
Ostane obilje fine hrane i piće, dobra muzika, smijeh i zabava, ples do zore, upoznavanje novih ljudi… Rougemarinova Ničija svadba upravo je na taj način “ogolila” koncept tradicionalne svadbe, zadržavši sve one elemente kojima je teško odoljeti.
OD SRAMEŽLJIVOG PRVOG RAZGOVORA DO SKAKANJA NA PODIJU
Stižemo u prostor koji je prekrasno uređen, i inače ugodnom Rougemarinovom interijeru sad dodatnu čar daju božićne lampice i blagdanski ukrasi. Pronalazimo svoje ime na popisu gostiju i sjedamo za stol s dotad nepoznatim ljudima. Razgovor kreće sramežljivo, a do kraja večeri ćemo se svi grliti na podiju i skakati na “Zenica Blues”. Ali do do tog trenutka još moramo jesti, piti, opet jesti, pa još jesti, pa popiti još čašu vina…
FANTASTIČNA HRANA U “MILIJUN” SLJEDOVA
Hrana koja je dolazila pred nas bila je fantastična. Hladna i topla predjela, salate, pečenje, meso, riba, prilozi… Umjesto rezervnih cipela, na ovu svadbu ne bi bilo loše ponijeti rezervni želudac. Glazba je ugodna, u samom početku nenametljiva, a kako vrijeme protječe postaje sve brža, sve živahnija, ljudi polako ustaju sa stolica, podij se puni.
Iako nema mladenaca, bend proglašava kuma i kumu večeri, bacali su se čak i buket i podvezica, a malo prije ponoći stigao je red i na tortu. Sve kao na svadbi, samo nas nitko nije pitao kad ćemo se mi ženit’.
VOLITE SVADBE, ALI NEMA NITI JEDNE NA VIDIKU? DOĐITE U ROUGEMARIN!
Ekipa iz Rougemarina, nakon niza godina i bezbroj vjenčanja na kojima su pripremali vrhunske svadbene menije, odlučila je svojim gostima prirediti pravi zabavan program sa svim detaljima svadbe – bez mladenaca. “Ako nemate uskoro neko vjenčanje u obitelji i među prijateljima, a volite dobru zabavu, subotom rezervirajte svoju stolicu na Ničijoj svadbi,” poručuju iz Rougemarina. Ovaj potpuno novi gastrotainment program bit će na repertoaru svake subote u Rougemarin bistrou, a mjesto se obavezno treba rezervirati jer broj mjesta, kao i na svakoj svadbi, ograničen.
ROUGE ADVENT NA DVIJE ADRESE, U PETRINJSKOJ I FOLNEGOVIĆEVOJ
Ovim je veselim druženjem prošlog vikenda započeo ROUGE ADVENT, koji donosi još pregršt iznenađenja. Na dvije adrese, u Rougemarin Bistrou i Rouge Cityju, u pravom adventskom ambijentu, uz adventske specijalitete možete uživati i zabaviti se uz živu svirku, nastupe DJ-a te nove super zabavne programe.
Terasa na adresi Petrinjska 2 miriši ove sezone na zabavu i Advent jer je na terasi Rougemarin Cityja svaki dan na programu minglanje uz kuhano vino i vruće koktele, a poseban specijalitet za sve gurmane bit će Božićna palačinka. Ako se pitate po čemu je ova palačinka posebna, morate ju kušati jer ovo je palačinka u tijestu od fritula. Spoj dva omiljena deserta dolazi s tri vrste punjenja: od pistacije, s pekmezom od šljive ili punjenjem od jabuke s karamelom.
U Rougemarin Bistrou (Folnegovićeva 2), gotovo svaki dan u tjednu rezerviran je za party, a za sve informacije o programu zapratite službeni Instagram profil Rougemarina gdje uz par klikova možete napraviti rezervaciju te osigurati svoje mjesto na najzabavnijem Adventu u gradu. Lampice su upaljene, glazba svira i hrana je na stolu jer počeo je Rouge Advent.