
BISER NESTVARNE LJEPOTE
Zasitne su, jednostavne za napraviti, raznolike u pogledu okusa… Svatko od nas ima svoj recept za palačinke koji redovito „pali”, a zapravo je fascinantno kako se jedno naizgled jednostavno jelo može pripremiti na milijun različitih načina. Zahvaljujući relativno blagom okusu, palačinke se dobro slažu s mnoštvom različitih nadjeva, kako slatkih tako i slanih. Lako ih je prilagoditi kao opciju za doručak, ručak, večeru ili desert. No kako vam zvuči kombinacija sa šunkom, sirom, pancetom i kobasicama? Domaća blogerica Marina Obradović, poznatija na društvenim mrežama pod imenom Priče jedne kuhače, otkrila nam je savršen recept za pohane palačinke koje provjereno nestaju s tanjura u tren oka!
Hrskava izvana, ali izvanredno mekana iznutra, ova slana kombinacija omiljenog jela zamijenit će uobičajeni sendvič sa šunkom i sirom bilo koji dan u tjednu. Postupak je vrlo jednostavan! Za ove pohane palačinke potrebno je malo više vremena nego za vaše prosječno jelo… Ali vrijedi baš svake minute koju provedete pripremajući ih!
Za palačinke:
Nadjev:
Pohanje:
Pirovo brašno se smatra zdravijom i hranjivijom varijantom nego onaj od pšenice, jer pir ima visok udio ugljikohidrata, proteina i dijetalnih vlakana te pomaže u regulaciji probave, smanjenju nadutosti, grčeva i proljeva. Ako su vam dosadile klasične varijante i veliki ste ljubitelj ovih finih smotuljaka, vrijeme je da probate palačinke od pirovog brašna i mrkve!
BISER NESTVARNE LJEPOTE
Što radi?
Kvizovi
Recepti za prigodne dane
SKUHAJTE NA VRIJEME!
POZIV KOJI SE NE ODBIJA
Recepti za prigodne dane
SKUHAJTE NA VRIJEME!
Tjedan azijskih specijaliteta
Uskršnja trpeza
Savršena za uskrsni stol
Domaće je najbolje
TAKO UKUSNA
Slastica s potpisom grada
Omiljeni kolač