Varivo od mahuna u umaku od rajčice, posluženo u zdjeli na drvenom stolu s češnjakom, peršinom i ljutom papričicom – ukusno domaće povrtno jelo.

Praktično, zasitno i ukusno

Kad poželite nešto toplo i fino, varivo od mahuna odličan je izbor! Ovaj recept bit će vaš novi favorit za zdravi ručak na žlicu

Nastavi čitati
  • Glazbena štrudla

    ODMAK OD KLASIKE

    Ovakvu štrudlu koja hrska pod zubima još niste probali! Nadjev je na prvu neobičan, ali oduševljava sve koji ga probaju

    Nastavi čitati
  • PROVJERENO DOBRA MJESTA!

    U ovom gradu na Savi uvijek se fantastično jede: otkrivamo gdje probati čobanac, peku, pizzu i roštilj, te koji kafići nude pravi doživljaj

    Nastavi čitati
  • KAO IZ BAKINE KUHINJE

    Valjušci s makom nekoć su krasili stolove naših baka, a danas su prava retro poslastica koja spaja skromne sastojke i bogat, nezaboravan okus

    Nastavi čitati

Kategorije

Priče i recenzije

Ljuto na zagorski način

Mario podno Medvednice uzgaja na tisuće ljutih papričica, a glavna je zvijezda 'misteriozna' vrsta zagorskog imena

Nastavi čitati
  • Janjetina u restoranu Konoba Kopačina

    LEGENDARNO MJESTO

    Najbolja janjetina na Braču jede se u selu s 200 stanovnika: obiteljska konoba oduševila nas je hranom, ambijentom i uslugom

    Nastavi čitati
  • Zajednica hedonista

    Skupina prijatelja u Zagrebu pretvorila je dosadne utorke u nezaboravne večeri: „Na slijepo degustiramo viskije i zapisujemo dojmove“

    Nastavi čitati
  • Ulaz u Konobu Izvor

    IZNENAĐENJE U HERCEGOVINI

    U blizini hrvatske granice otkrili smo konobu na rijeci u kojoj vrhunski pripremaju žabe, riječnu ribu i rakove

    Nastavi čitati

Recepti i ideje

  • Varivo od mahuna u umaku od rajčice, posluženo u zdjeli na drvenom stolu s češnjakom, peršinom i ljutom papričicom – ukusno domaće povrtno jelo.

    Praktično, zasitno i ukusno

    Kad poželite nešto toplo i fino, varivo od mahuna odličan je izbor! Ovaj recept bit će vaš novi favorit za zdravi ručak na žlicu

    Nastavi čitati
  • Glazbena štrudla

    ODMAK OD KLASIKE

    Ovakvu štrudlu koja hrska pod zubima još niste probali! Nadjev je na prvu neobičan, ali oduševljava sve koji ga probaju

    Nastavi čitati
  • KAO IZ BAKINE KUHINJE

    Valjušci s makom nekoć su krasili stolove naših baka, a danas su prava retro poslastica koja spaja skromne sastojke i bogat, nezaboravan okus

    Nastavi čitati

Savjeti i preporuke

  • PROVJERENO DOBRA MJESTA!

    U ovom gradu na Savi uvijek se fantastično jede: otkrivamo gdje probati čobanac, peku, pizzu i roštilj, te koji kafići nude pravi doživljaj

    Nastavi čitati
  • NEOBIČAN OBIČAJ

    U ovoj europskoj zemlji za ručak se uvijek jede običan sendvič: turisti su zbunjeni, ali lokalcima kuhani obrok ne nedostaje

    Nastavi čitati
  • Rustikalni interijer restorana Karlo na Plešivici s drvenim zidovima, kamenim podom i stolovima s bijelim stolnjacima u toploj, domaćoj atmosferi.

    Top mjesta za vikend ručak

    Ovi restorani s domaćom hranom u okolici Zagreba odlična su ideja za vikend: posjetili smo ih sve i ne možemo se odlučiti koji je bolji

    Nastavi čitati

Zanimljivosti

  • NOVI FESTIVAL

    Od četvrtka se nakon posla družimo na Kvatriću uz koktele, vina i odličnu hranu: već radimo popis što ćemo sve probati

    Nastavi čitati
  • TURISTIČKI REKORDER

    Koji hrvatski grad ima najviše restorana po glavi stanovnika? Nagrađen je i najvećim brojem Michelinovih zvjezdica!

    Nastavi čitati
  • NIJE IM IŠLO?

    Gasi se popularna aplikacija za dostavu hrane u Hrvatskoj: najavili su da u listopadu trajno ukidaju tu uslugu

    Nastavi čitati