Priče

  • Restoran Lojzekova hiža u Zagorju, tradicionalna kuća s cvijećem na balkonu, terasom i zelenim dvorištem

    Mjesto za pravi ručak

    U blizini Zagreba pronašli smo restoran u prirodi i oduševili se ambijentom i domaćom hranom! Teletina je bila izvrsna, a imaju i top deserte

    Nastavi čitati
  • Mirjana Kovač Savić vlasnica pekarnice Greblica

    INSPIRATIVNA PRIČA

    Mirjana je dala otkaz i otvorila pekarnicu pred kojom se stvaraju redovi: "Kod nas nema gotovih smjesa, jabuke i danas ribamo ručno"

    Nastavi čitati
  • ZABORAVLJENA TRADICIJA

    Golubovi su se nekad jeli kao danas piletina! Obožavala ih je i obitelj Zrinski, a znamo gdje ćete uskoro moći probati golublji saft

    Nastavi čitati
  • Darko Kontin na Dolcu pored spomenika kumici

    PROFIL KOJI PRATIMO

    Darko kuha jela bez filozofije i fejkanja, a blog je pokrenuo jer su ga stalno svi molili da im pošalje recepte

    Nastavi čitati
  • Tunaholic Fish Bar prostor u Arena Centru

    NEŠTO DRUGAČIJE

    Riblji fast food o kojem svi pričaju prilično nas je razočarao: u burgeru od tune tu smo ribu jedva osjetili

    Nastavi čitati
  • SLATKA PRIČA IZ SLAVONIJE

    Ivan proizvodi najtrofejniji med u Hrvatskoj: ima više od 1100 košnica, a otvorio je i prekrasan Muzej pčelarstva

    Nastavi čitati
  • Hrana na imanju Stari mlin Kunek

    OAZA MIRA I DOBRE HRANE

    Na imanju sa starim mlinom, životinjama i jezerom jeli smo sočnu patku i divljač okruženi mirom prirode

    Nastavi čitati
  • DUH IRSKE U SRCU ZAGORJA

    Silvio vodi jedini istinski zagorski pub, njihovi burgeri su nas oduševili: "Kad 80 posto jela napraviš sam gosti to osjete"

    Nastavi čitati
  • U Konobi „Kod Bunara“ čeka vas ono najbolje od domaće morske kuhinje: dagnje na bijelo ili crveno, svježa riba s gradela, tuna odrezak s blitvom, pohane lignje, i još puno toga što miriše na Mediteran. Restorani na putu do mora.

    Riblji raj u Posedarju

    Otkrili smo konobu tik uz autocestu koja nas je podsjetila kako izgleda stara Dalmacija: tu nema prenemaganja, hrana je poštena i puna okusa

    Nastavi čitati
  • A TEK MU JE 25 GODINA!

    Nikola vodi konobu na nenastanjenom otočiću nedaleko od Pašmana, gosti su oduševljeni! Sve što poslužuju je domaće, svježe i stiže ravno iz mora

    Nastavi čitati
  • Doživljaj za sva osjetila

    U nekadašnjoj štali danas se uživa u domaćoj hrani i najljepšoj terasi s pogledom na brežuljke! Posjetili smo restoran koji već 26 godina oduševljava goste na Plešivici

    Nastavi čitati
  • Irena Kranjec i torta od vina koju je sama osmislila

    SLASTICA STVORENA S LJUBAVLJU

    Irena je osmislila recept za fenomenalnu tortu od vina koja nas je potpuno oduševila! "Igrala sam se, eksperimentirala, sve je to iz moje glave"

    Nastavi čitati