Planirate odmor s djecom? Ovo su najbolje europske destinacije za nezaboravna iskustva!

Foto: Unsplash
piše Putni Kofer

Putovanja i izleti s djecom stvaraju nezaboravne uspomene, omogućavaju obiteljima da provede vrijeme zajedno i poboljšavaju međusobne odnose. Djeca koja putuju imaju priliku susresti nove ljude i iskusiti različite kulture, a istraživanja pokazuju da jedno takvo iskustvo može pomoći u razvijanju socijalnih vještina i samopouzdanja, ali i biti dobar poticaj za kreativno razmišljanje i otkrivanje neobičnih stvari koje potiču maštu. Ako tražite inspiraciju za putovanja s djecom, evo nekoliko sjajnih prijedloga s kojima nećete pogriješiti!

Emilio je "šaptač pticama", spašava ih, liječi i o njima brine: "Ovaj posao te uči kako živjeti s divljinom, a pritom na nju imati minimalan utjecaj"

DISNEYLAND U PARIZU: NEVJEROJATNO MJESTO ZA OBITELJSKI ODMOR I AVANTURU

Disneyland u Parizu je jedan od najpoznatijih zabavnih parkova na svijetu i idealno mjesto za obiteljski odmor i avanturu. Prepun je prekrasnih znamenitosti i dekoracija, uključujući rekreaciju brojnih popularnih filmova i likova iz produkcije Walta Disneyja. Park nudi mnoge vrste vožnji i atrakcija za sve uzraste, uključujući brze i adrenalinske vožnje, kao i klasične obiteljske atrakcije. Ovdje možete uživati i u brojnim restoranima, kao i u velikom broju trgovina koje nude razne Disneyjeve proizvode.

LEGOLAND U DANSKOJ: IDEALNO MJESTO ZA MLAĐU DJECU KOJA VOLE GRADITI I IGRATI SE S LEGO KOCKAMA

Legoland u Danskoj je popularna turistička destinacija koja nudi mnoge zabavne aktivnosti za sve uzraste. Ova zanimljiva atrakcija sadrži preko 20 milijuna lego kocaka koje su korištene za rekreaciju poznatih znamenitosti i gradova iz cijelog svijeta, a u parku će vaši klinci uživati u brojnim interaktivnim radionicama, natjecanju u vožnji automobila, toboganima, igrama snage i ravnoteže i još puno toga. Legoland nudi i svoj vlastiti hotel, gdje posjetitelji mogu boraviti ​​u tematskoj sobi s lego kockama.

EUROPA-PARK: NAJVEĆI ZABAVNI PARK U NJEMAČKOJ

Smješten u blizini grada Rust, Europa-Park nudi preko 100 atrakcija, uključujući brze i adrenalinske vožnje, kao i klasične obiteljske aktivnosti. Ukrcajte se na vlak koji putuje oko parka i na jedinstven način upoznajte sve zanimljivosti, popnite se na toranj visok 73 metra koji nudi prekrasan pogled na park i okolicu, sudjelujte u spektakularnim predstavama i showovima, uključujući plesne performanse, koncerte i cirkuske izvedbe.

Regija na sjeveru traži od Europe: “Želimo da dan kod nas traje 26 sati! Tako ćemo privući nove stanovnike i promovirati svoj način života”

GARDELAND U ITALIJI: NAJPOPULARNIJI ZABAVNI PARK U ITALIJI

Gardaland je zabavni park smješten na obali jezera Garda, jednom od najvećih jezera u Italiji. Otvoren je 1975. godine i danas je jedna od najpopularnijih obiteljskih destinacija u Europi. Park nudi razne atrakcije, od brzih vožnji i adrenalinskih atrakcija do vodenih vožnji i zabava za djecu.

Ima i nekoliko pozornica gdje se održavaju interaktivne predstave i showovi tijekom cijelog dana, a postoji i nekoliko restorana i trgovina gdje se mogu kupiti suveniri i slatkiši. Gardaland se nalazi u blizini Verone, tako da svoje putovanje možete produžiti i posjetiti jedan od najljepših gradova u Italiji.

PODIJELI ČLANAK