Ne dopustite da vas hladnoća i snijeg odvrate od aktivnosti na otvorenom! Evo gdje kupiti čizme za snijeg

Foto: Pexels
piše Putni Kofer

Zima je napokon pokazala zube i posljednjih je dana snijeg zabijelio gotovo cijelu Europu! U pojedinim dijelovima naše zemlje napadalo je preko 50 centimetara pa ako se odlučite za vikend uživati u grudanju, sanjkanju u Gorskom kotaru ili na skijalištima u blizini Hrvatske, a nemate dobru obuću, u nastavku saznajte gdje kupiti muške i ženske čizme za snijeg. Istražili smo ponudu i izdvojili nekoliko proizvoda koji imaju prihvatljive cijene i garantiraju maksimalnu udobnost.

Za uzbudljiv jednodnevni city break ne morate daleko, do ovih prekrasnih gradova nećete voziti više od dva sata

QUECHUA: ŽENSKE ČIZME ZA PLANINARENJE PO SNIJEGU (Decathlon, 40,99 €)

Quechua tople i vodootporne čizme s potplatom idealne su ako odlazite u planine zimi, a dostupne su u plavoj, bež i sivoj boji. Ovaj proizvod ima 2 godine jamstva od datuma prikazanog na računu te je dizajniran za maksimalnu udobnost u pogledu prianjanja za planinarenje i trakcije na snijegu.

QUECHUA: MUŠKE ČIZME ZA PLANINARENJE PO SNIJEGU (Decathlon, 45,99 €)

Ove muške čizme osmišljene su za redovito planinarenje po hladnom vremenu. Dostupne su u smeđoj, crnoj i sivoj boji, a korisnici kažu da su vrlo udobne! Pomoći će vam da vaša stopala ostanu topla i suha dok prolazite kroz snježne i ledene uvjete.

CMP: ŽENSKE ČIZME ZA SNIJEG (Ecipele, 57,00 €)

Ove vodonepropusne ženske čizme za snijeg po cijeni od 57 € moguće je pronaći na web stranici Ecipele. Dostupne su u nekoliko boja, a možete ih koristiti i svaki dan. Ako živite u posebno snježnom području ili idete na skijaški odmor i trebate obuću za kretanje, ovo je ono što trebate kupiti.

Idealne lokacije u Hrvatskoj za jesenske vikend izlete: otkrijte prirodne ljepote, dvorce i tvrđave, šarmantne gradove i zelena izletišta

BERGSON: MUŠKE ČIZME ZA SNIJEG (Ecipele, 60,00 €)

Muške čizme za snijeg Snowlander Sb Black dostupne su u web trgovini Ecipele, izgrađene su od visokokvalitetnog sintetičkog materijala i nude vodootpornu zaštitu. Istovremeno pružaju podršku za gležnjeve i izvrsno prianjanje kako bi spriječile padove na ledu.

PODIJELI ČLANAK