
PROŠIRENJE PONUDE
Bez stresa do savršene pince! Sanjin iskušani recept vodi vas korak po korak do mekane i mirisne blagdanske slastice
Što je, osim šunke i jaja, nezaobilazan dio svakog uskrsnog stola? Naravno, pinca ili slatki kruh, tradicionalni kolač koji se za najvažniji kršćanski blagdan prigodno priprema u Dalmaciji, Hrvatskom primorju i Istri. Nas je potraga za provjerenim receptom za mirisnu pincu, koja će čak i drugi dan ostati mekana i fina, dovela do genijalne Sanje Mijac, autorice popularnog gastro bloga Domaćica, koji od 2013. godine prate deseci tisuća ljudi, ali i istoimene kuharice, u kojoj ćete pronaći više od 115 recepata za slasna jela koja će vas oduševiti i pretvoriti u istinske zaljubljenike u kuhanje.
”Naša domaća tradicionalna kuhinja jedna mi je od najdražih – kukuruzna proja, pogače, štrudle, poderane gaće, žličnjaci, razna variva… To su jela koja nikad ne odbijam! Kuhanjem sam vratila svoju kreativnost i zaigranost i u njemu uistinu uživam”, kaže Virovitičanka Sanja. U nastavku vam donosimo detaljne korake za pripremu savršene pince po njezinom prokušanom i hvaljenom receptu!
Iskoristite ove blagdanske dane za druženje s obitelji i dragim prijateljima, a ima li boljeg načina za to od zajedničkog kuhanja? Stoga pregače u ruke, pokažite svoju maštovitu stranu i pritom se dobro zabavite! A za pripremu Sanjine pince trebat će vam sljedeće:
PROŠIRENJE PONUDE
SVI NA SLJEME!
Kvizovi
samo da je povoljno!
CRNI KRALJEVIĆ ŠOLTE
Arehološka senzacija
U PRIZEMLJU MSU-A
ZASLADITE SE, ZASLUŽILI STE
MEDITERANSKI KLASIK
Razgovor s Josipom Korakom
U SAMOM MUZEJU
omiljena proljetna slastica
ISKORISTITE SEZONU
ISKORISTITE SEZONU
Ručak za pamćenje