
Spektakl kraj Imotskog
Varivo od piletine, graška i noklica je omiljeno jelo mnogih ljudi, jer je ukusno, hranjivo i vrlo jednostavno za pripremu. Piletina je bogata bjelančevinama i vitaminima B, dok grašak pruža vlakna, vitamine i minerale. Noklice su dodatak koji će ovo jelo učiniti još ukusnijim i zasitnijim, a osim toga, variva su odlična opcija za pripremu unaprijed, pa ih možete spremiti za kasnije ili ponijeti na posao kao ručak.
Kako bismo dobili najbolji mogući recept, obratili smo se domaćoj food blogerici Marini Obradović koja je sa zadovoljstvom podijelila svoje iskustvo i savjete za pripremu ovog jela.
Marinin recept uključuje korištenje svježih i kvalitetnih sastojaka te nekoliko začina kako bi se dobila savršena ravnoteža okusa. Slijedeći njezine upute, ovo jelo može biti pripremljeno vrlo brzo i jednostavno, čak i za one koji nisu vješti u kuhinji.
Za varivo:
Za noklice:
Pazite koliko vode dodajete u varivo. Bolje da bude gušće pa lako nakon što ukuhate noklice, dodate još malo vode i razrijedite varivo. Dobar tek!
Spektakl kraj Imotskog
Ponovno u fokusu javnosti
Kvizovi
Stoljeće zagrebačke elegancije
Grad bajki i špilja
Kvizovi
Tjedan azijskih specijaliteta
Uskršnja trpeza
Savršena za uskrsni stol
Domaće je najbolje
TAKO UKUSNA
Slastica s potpisom grada
Omiljeni kolač
Prava blagdanska zvijezda
Dalmatinski klasik