
PROŠIRENJE PONUDE
Juha je jelo koje prija u različitim trenucima, grije tijelo, hidratizira ga i pritom hrani vrijedni nutrijentima. Istraživanje je pokazalo da svaki deseti Hrvat juhu jede svaki dan, a gotovo polovica nekoliko puta tjedno. Ovaj je okrepljujući obrok duboko ukorijenjen u našu tradiciju i nema boljeg načina za započeti objed, što god dolazilo na stol nakon nje. U nastavku donosimo recept za juhu od rajčice koja je oduvijek jedna od omiljenih i kod nas se jede u svako doba godine.
Stručnjaci se slažu da je jesti juhu vrlo zdrava navika. Sadrži sol, hrani tijelo tekućinom, kalorijama i elektrolitima, a ako je gusta može biti i zaseban brzi i hranjivi obrok. I dok neke juhe treba kuhati dugo, dodati im niz sastojaka i oko se njih truditi, ponekad nam svima paše brzo i jednostavno rješenje fantastičnog okusa. Upravo je takav recept koji donosimo u nastavku. Za njegovu vam pripremu treba samo 15-ak minuta.
Sezona pravih, finih ljetnih rajčica još je daleko, no dok čekamo njihovo vrijeme, uvijek juhu možete napraviti od pasirane rajčice i tako dobiti ukusan obrok. Trebat će vam tek nekoliko sastojaka koje većina ima uvijek kod kuće, a ne morate biti ni posebno vješt kuhar. U nastavku donosimo tradicionalni recept za juhu od rajčice koju možete napraviti tijekom cijele godine.
PROŠIRENJE PONUDE
SVI NA SLJEME!
Kvizovi
samo da je povoljno!
CRNI KRALJEVIĆ ŠOLTE
Arehološka senzacija
U PRIZEMLJU MSU-A
ZASLADITE SE, ZASLUŽILI STE
MEDITERANSKI KLASIK
Razgovor s Josipom Korakom
U SAMOM MUZEJU
omiljena proljetna slastica
ISKORISTITE SEZONU
ISKORISTITE SEZONU
Ručak za pamćenje